orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare
Random header image... Refresh for more!

Cat mai induram?

Saptamina trecuta s-a anuntat din nou scumpirea combustibililor,astfel depasindu-se ,citez : “un prag psihologic” de 5 lei /L de benzina.Bineinteles ca aceasta scumpire va atrage dupa sine un lant de scumpiri care evident ne va afecta tot pe noi ,populatia de rand,pentru ca la salariile actuale ,pentru noi orice majorare de pret este o palma peste demnitatea noastra umana si personal cred ca atata vreme cat nu ne vom trezi din acesta vrajeala  indusa de clasa politica,asa cum ne-am trezit in 1989,nu se va schimba nimic in bine.As vrea sa pun o intrebare acum,Care este diferenta dintre inainte de 1989 si acum?

Inainte nu se gasea mancare la magazin,acum este dar nu avem bani sa o cumparam si la fel facem foamea ca si inainte.

Inainte nu aveai voie sa te exprimi ,acuma cica ai voie,dar de fiecare data cand deranjezi pe cineva ti se baga pumnul in gura.

Inainte ne plangeam ca ne luau curentul periodic,acum ne taiem noi curentul pentru ca nu avem bani sa-l platim ,pe langa asta ne taiem si caldura din acelasi motiv.

Inainte nu era apa calda,decat o data pe saptamina,acum avem apa,dar unii tot la fel de des o folosesc ca si inainte ,pentru ca nu au bani sa o plateasca.

Inainte nu era program la televizor decat pana la ora 22:00,acum e plin de telenovele si programe ,care pe majoritatea i-au transformat in niste obezi lenesi ,care prefera sa se uite la televizor ,in loc sa iasa afara la aer sa faca miscare.

Acum eu am sa va intreb , Unde este castigul nostru pentru care multi au murit in 1989?

In curand toata economia o sa se prabuseasca din cauza guvernarii si administratiei proaste a guvernului,deturnarii fondurilor europene,clientelei politice,ceasul ticaie si nu mai este mult si tot noi o sa suferim ,pentru ca politicienii si familiile lor sunt asigurate  pe VIATA!

OARE cand ne vom trezi?

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment